0
0

Политика на купување

Почетна Политика на купување

Политика на приватност

Проком Системи посветува големо внимание на заштитата на личните податоци во сите свои деловни процеси. Заштитата и сигурноста на податоците на корисниците на онлајн купување на веб порталот www.prokom.mk се една од приоритетните задачи на нашата компанија.
Со пристапот на интернет страницата, потврдувате дека сте ги прочитале, разбрале и дека се согласувате со условите на Политиката за приватност.
Податоците кои ни се потребни за да можеме да ја процесираме Вашата нарачка, се Вашите име и презиме, адреса за достава, емеил адреса и телефонски број. Освен за доставување на Вашиот производ, овие податоци ни се потребни и за да бидеме во можнот да Ве известиме за моменталниот статус на Вашата нарачка.
Доколку од Ваша страна е направена регистрација на оваа веб страна, сите лични податоци кои ќе ги внесете преку формата за регистрација, ќе се користат единствено за потребите за достава на производот, реализација на плаќањето, како и за рекламирање на производи и услуги обезбедени од наша страна, доколку ја имате избрано оваа опција, а се чуваат согласно одредбите од Законот за заштита на лични податоци.
Нашата компанија максимално се залага за зачувување на приватноста на споменатите податоци, и пристап кон нив имаат нашите вработени кои обврзани да ја запазат нивната доверливост, податоците ќе ги користат само, и единствено за извршување на нивните обврски во поглед на доставата.
Во обид нашата понуда на производи на највисоко ниво и истовремено да биде соодветна и посебна за секој купувач, ние анализираме и обработуваме податоци во однос на производите кои Вие ги пребарувате на нашиот сајт.
Офицер за заштита на лични податоци
Ивона Топоалзолева ,
+389 47 25 83 83
Email: info@prokom.mk

Контакт форма
Доколку корисникот има потреба од било каков контакт со Проком Системи, има можност тоа да го оставри преку контакт формата на web-страната. При користење на оваа опција од корисникот се бараат следните податоци: Име, Презиме, телефон и email адреса за да може да се персонализира и да се даде директен одговорот. Податоците на корисникот се чуваат додека корисникот не побара нивно бришење, менување или ограничување (согласно неговите законски права).

Prokom Sistemi © 2024.

All rights reserved.

Powered by DigitalCentar

Моја кошничка

избриши кошничка

Омилени производи