Вработување
Во една компанија, вработените се пресуден фактор за напредокот и успехот на таа компанија. Затоа Проком Системи е во постојана потрага по амбициозни, одговорни, динамични и креативни потенцијални вработени. Доколку сте заинтересирани да ни се придружите во светот на информатичката технологија и ако мислите дека со своите квалитети ќе придонесите за напредокот на Проком Системи, а со тоа сигурно ќе напредувате и на личен план со стекнување на нови знаења и вештини, пратете Ваша биографија на следната емаил адреса:info@prokom.mk
Проком Системи е отворен и за сите студенти кои се заинтересирани за студентска пракса и ги поттикнува исто така да аплицираат за практична настава.
Прикачи CV форма