ФОТО ПЕЧАТАЧИ СО ФАБРИЧKИ ВГАРДЕН CISS СИСТЕМ
Новости
Промоција на фискални каси

ДУНА e една од најпрепознатливите компании во доменот на производството, продажбата и одржувањето на фискални уреди. Би сакале да Ви ја претставиме најновата супер понуда “ЗАМЕНА СТАРО ЗА НОВО”. Приоритетот на компанијата уште со самото воведување на Законот за готовински плаќања беше насочен кон производство и пласман на висок квалитет на фискални уреди се со цел да ги обезбед...

Прочитај повеке...