Новости
6th Generation Intel® Core™ processors

*** ЕКСКЛУЗИВНО *** Пристигна најновата, шеста генeрација на Intel - Skylake процесорите. Најдобрите, најбрзите и најштедливите досега. Повеќе информации и цени може да најдете во категоријата процесори на нашата веб страна и следниот линк: http://www.intel.com/content/www/us/en/processors/core/core-processor-family.html...

Прочитај повеке...